At Handle Bitcoin for begyndere

Spread the love

Dette indlæg dækker det grundlæggende for at handle med Bitcoin.

Det vil hjælpe dig med at blive fortrolig med grundlæggende termer, forstå forskellige måder at “læse” markedet og dets trend på, lave en handelsplan og lære, hvordan du udfører denne plan på Bitcoin-børser.

Kan du ikke lide at læse? Se vores video i stedet:

Bitcoin-handelsoversigt

Bitcoin handel er handlingen ved at købe lavt og sælge højt.
I modsætning til at investere, hvilket betyder at holde Bitcoin i det lange løb, handler er at forsøge at forudsige prisbevægelser ved at studere branchen som helhed og prisgrafer i særdeleshed.

Der er to hovedmetoder, folk bruger til at analysere Bitcoins ,
fundamental analyse og teknisk analyse. Succesfuld handel kræver en masse tid, penge og kræfter, før du rent faktisk kan blive god til det.

For at handle Bitcoins skal du gøre følgende:

1. Åbn en konto på en Bitcoin-børs (f.eks. CEX.io, eToro, Bitstamp)
2. Bekræft din identitet
3. Sæt penge ind på din konto
4. Åbn din første position på børsen (dvs. køb eller short sell)

Det er Bitcoin-handel i en nøddeskal.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

Hvis du vil have en virkelig detaljeret forklaring, så fortsæt med at læse.

1. Bitcoin handel vs. investering
2. Handelstyper
3. Analysemetoder – Fundamental vs. Teknisk
4. Bitcoin handelsbetingelser
5. Sådan læser du prisdiagrammer
6. Hvad er de mest almindelige handelsfejl?
7. Ofte stillede spørgsmål
8. Konklusion

1. Bitcoin-handel vs. investering

Det første, vi vil gøre, før vi dykker dybt ned i emnet, er at forstå, hvad Bitcoin-handel er, og hvordan det adskiller sig fra at investere i Bitcoin.

Når folk investerer i Bitcoin, betyder det normalt, at de køber Bitcoin på lang sigt.
De tror med andre ord på, at prisen i sidste ende vil stige, uanset hvilke op- og nedture der sker undervejs.
Normalt investerer folk i Bitcoin, fordi de tror på teknologien, ideologien eller holdet bag valutaen.

Bitcoin-investorer har en tendens til at HODL valutaen i det lange løb (HODL er et populært udtryk i Bitcoin-fællesskabet, der faktisk blev født ud af en tastefejl i ordet “hold” – i et gammelt indlæg fra 2013 i BitcoinTalk-forummet).

Bitcoin-handlere på den anden side køber og sælger Bitcoin på kort sigt, når de tror, ​​der kan opnås en fortjeneste.

I modsætning til investorer ser handlende Bitcoin som et instrument til at tjene penge. Nogle gange gider de ikke engang studere teknologien eller ideologien bag det produkt, de handler med.

Hvad angår den pludselige stigning i populariteten af ​​handel med Bitcoin (og flere altcoins) – der er et par grunde til det.

For det første er bitcoin meget flygtigt. Du kan med andre ord få et pænt overskud, hvis du formår at forudse markedet korrekt. For det andet, i modsætning til traditionelle markeder, er Bitcoin-handel åben 24/7.

De fleste traditionelle markeder, såsom aktier og råvarer, har en åbnings- og lukketid. Med Bitcoin kan du købe og sælge, når du vil.

Endelig gør Bitcoins relativt uregulerede landskab det relativt nemt at begynde at handle – uden behov for lange identitetsbekræftelsesprocesser.

2. Handelsmetoder

Mens alle handlende ønsker det samme, praktiserer de forskellige metoder til at få det. Lad os gennemgå nogle eksempler på populære handelstyper:

Dagshandel

Denne metode involverer at udføre flere handler i løbet af dagen og forsøge at drage fordel af kortsigtede prisbevægelser. Daghandlere bruger meget tid på at stirre på computerskærme, og de lukker normalt alle deres handler ved udgangen af ​​hver dag.

Skalpering

Denne dagshandelsstrategi er blevet populær på det seneste.
Skalpering forsøger at opnå betydelige overskud på små prisændringer.

Scalping fokuserer på ekstremt kortsigtet handel, og det er baseret på ideen om, at lave overskud gentagne gange begrænser risici og skaber fordele for handlende. Scalpere kan foretage snesevis – eller endda hundredvis – af handler på én dag.

Sving handel (Swing Trading)

Denne type handel forsøger at drage fordel af det naturlige “sving” i priscyklusserne. Swing-handlere forsøger at få øje på begyndelsen af ​​en specifik prisbevægelse og derefter gå ind i handlen.
De vil så holde fast, indtil bevægelsen dør ud, og så tager de overskuddet.

Swing-handlere forsøger at se det store billede uden konstant at overvåge deres computerskærm. For eksempel kan swing-handlere åbne en handelsposition og holde den åben i uger eller endda måneder, indtil de når det ønskede resultat.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

3. Analysemetoder: Fundamental vs. Tekniske

Kan jeg forudsige Bitcoins prisbevægelse?

Det korte svar er, at ingen rigtig kan forudsige, hvad der vil ske med prisen på Bitcoin. Nogle forhandlere har dog identificeret visse mønstre, metoder og regler, der giver dem mulighed for at tjene penge i det lange løb.

Ingen laver udelukkende rentable handler, men her er ideen:

i slutningen af ​​dagen bør du se en positiv saldo, selvom du har lidt tab undervejs.

Folk følger to hovedmetoder, når de analyserer Bitcoins (eller noget andet, de vil handle, for den sags skyld) – fundamental analyse og teknisk analyse.

Fundamental analyse

Forsøger at forudsige prisen ved at se på det store billede. I
Bitcoin, for eksempel, evaluerer fundamental analyse Bitcoins industri, nyheder om valutaen, tekniske udviklinger af Bitcoin, reguleringer rundt om i verden og alle andre nyheder eller problemer, der kan påvirke Bitcoins succes.

Denne metode ser på Bitcoins værdi som teknologi (uanset den aktuelle pris) og på relevante eksterne kræfter for at bestemme, hvad der vil ske med prisen.
For eksempel, hvis Kina pludselig beslutter sig for at forbyde Bitcoin, vil denne analyse forudsige et sandsynligt prisfald.

Teknisk analyse

Forsøger at forudsige prisen ved at studere markedsstatistikker, såsom tidligere prisbevægelser og handelsvolumener. Den forsøger at identificere mønstre og tendenser i prisen, og ud fra disse udlede, hvad der vil ske med prisen i fremtiden.

Kerneantagelsen bag teknisk analyse er denne: Uanset hvad der i øjeblikket sker i verden, taler prisbevægelser for sig selv og fortæller en slags historie, der hjælper dig med at forudsige, hvad der vil ske næste gang.

Så hvilken metode er bedre?

Nå, som jeg allerede sagde i det tidliger, kan ingen nøjagtigt forudsige fremtiden. Fra grundlæggende perspektiv kan en lovende teknologisk præstation ende som et flop, og fra teknisk perspektiv opfører grafen sig bare ikke, som den gjorde tidligere.

Den simple sandhed er, at der ikke er nogen garantier for nogen form for handel. Men en sund blanding af begge metoder vil sandsynligvis give de bedste resultater.

4. Forstå Bitcoin-handelsvilkår

Lad os fortsætte med at nedbryde nogle af de forvirrende udtryk og statistikker, du vil støde på på de fleste Bitcoin- og kryptobørser:

Handelsplatforme vs. mæglere vs. markedspladser
Bitcoin handelsplatform er onlinesider, hvor købere og sælgere automatisk matches. Bemærk, at en handelsplatform er forskellig fra en Bitcoin-mægler.

I modsætning til handelsplatforme sælger mæglere dig Bitcoin direkte og normalt for et højere gebyr. En handelsplatform er også forskellig fra en markedsplads såsom LocalBitcoins, hvor købere og sælgere kommunikerer direkte med hinanden for at gennemføre en handel.

Ordrebogen

Den komplette liste over købsordrer og salgsordrer er opført i markedets ordrebog, som kan ses på handelsplatformen. Købsordrerne kaldes bud(Bid), da folk byder på priserne for at købe Bitcoin. Salgsordrerne kaldes spørg(Ask), da de viser den udbudspris, som sælgerne efterspørger.

At Handle Bitcoin,
Ordre book
coinbrief.net

Bitcoin pris

Når folk henviser til Bitcoins “pris”, refererer de faktisk til prisen på den sidste handel, der blev udført på en specifik handelsplatform. Denne vigtige skelnen opstår, fordi der, i modsætning til for eksempel amerikanske dollars, ikke er en enkelt global Bitcoin-pris, som alle følger.

For eksempel kan Bitcoins pris i visse lande være forskellig fra prisen i USA, da de store børser i disse lande inkluderer forskellige handler.

Bemærk: Ved siden af ​​prisen vil du nogle gange også se vilkårene høj og lav. Disse vilkår refererer til de højeste og laveste Bitcoin-priser i de sidste 24 timer.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

Volumen

Volumen står for antallet af overordnede Bitcoins, der er blevet handlet i en given tidsramme. Volumen bruges af handlende til at identificere, hvor stor en tendens er; betydelige tendenser er normalt ledsaget af store handelsvolumener.

Mens svage tendenser ledsages af lave volumener.

For eksempel vil en sund opadgående tendens være ledsaget af høje mængder, når prisen stiger, og lave mængder, når prisen falder.

Hvis du er ser en pludselig ændring af kursen, anbefaler eksperter at tjekke, hvor betydelig handelsvolumen er, for at afgøre, om det blot er en mindre korrektion eller begyndelsen på en modsat trend.

At Handle Bitcoin
Volume

Markedsordre (eller øjeblikkelig)

Handelsplatformen matcher derefter sælgere eller købere for at opfylde din ordre .


Når ordren er afgivet, er der en god chance for, at din ordre ikke bliver matchet af en enkelt køber eller sælger, men snarere af flere personer, til forskellige priser.

Lad os for eksempel sige, at du afgiver en markedsordre for at købe fem Bitcoins. Handelsplatformen leder nu efter de billigste sælgere, der findes.

Ordren vil blive gennemført, når den akkumulerer nok sælgere til at aflevere fem Bitcoins. Afhængigt af sælgernes tilgængelighed kan du ende med at købe tre Bitcoins til én pris og de to andre til en højere pris.

Med andre ord, i en markedsordre stopper du ikke med at købe eller sælge Bitcoins, før det anmodede beløb er nået. Med markedsordrer kan du ende med at betale mere eller sælge for mindre, end du havde tænkt dig, så vær forsigtig.

BestemtPrisordre(Limit Ordrer)

Det giver dig mulighed for at købe eller sælge Bitcoin til en bestemt pris, som du beslutter dig for. Med andre ord er ordren muligvis ikke helt opfyldt, da der ikke vil være nok købere eller sælgere til at opfylde dine krav.

Lad os sige, at du afgiver en Limit Ordrer for at købe fem Bitcoins til $10.000 pr. mønt. Så kan du ende med kun at eje 4 Bitcoins, fordi der ikke var andre sælgere, der var villige til at sælge dig den endelige Bitcoin til $10.000.

Den resterende ordre på 1 Bitcoin bliver der, indtil prisen rammer $10.000 igen, og ordren vil derefter blive opfyldt.

Stop-Loss ordre

Giver dig mulighed for at indstille en bestemt pris, som du vil sælge til i fremtiden, hvis prisen falder dramatisk. Denne type ordre er nyttig til at minimere tab.

Det er dybest set en ordre, der fortæller handelsplatformen følgende:

hvis prisen falder med en vis procentdel eller til et vist punkt, vil jeg sælge mine Bitcoins til den forudindstillede pris, så jeg mister så få penge som muligt.

En stop-loss-ordre fungerer som en markedsordre.
Med andre ord, når stopprisen er nået, vil markedet begynde at sælge dine mønter til enhver pris, indtil ordren er opfyldt.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

Gebyrer

Andre vilkår, som du kan støde på, når du handler, er marketmaker gebyrer. Personligt synes jeg stadig, at denne model er en af ​​de mere forvirrende, men lad os prøve at bryde den ned.

Børser ønsker at tilskynde folk til at handle. Med andre ord, de ønsker at “lave et marked.” Derfor, når du opretter en ny ordre, der ikke kan matches af nogen eksisterende køber eller sælger, dvs. en limiteret ordre, er du dybest set en market maker, og du vil normalt have lavere gebyrer.

I mellemtiden placerer en market taker ordrer, der bliver opfyldt øjeblikkeligt, dvs. markedsordrer, da der allerede var en market maker på plads til at matche deres anmodninger.

Modtagere fjerner forretninger fra børsen, så de har normalt højere gebyrer end producenter, som tilføjer ordrer til børsens ordrebog.

For eksempel sætter du måske en Limitordre for at købe en Bitcoin til $10.000 (højst), men den laveste sælger er kun villig til at sælge for $11.000. Så har du lige skabt et nyt marked for sælgere, der ønsker at sælge for 10.000 USD.

Så hver gang du placerer en købsordre under markedsprisen eller en salgsordre over markedsprisen, bliver du en market maker.

Ved at bruge det samme eksempel placerer du måske en limitordre for at købe en Bitcoin til $12.000 (højst), og den laveste “sælger” sælger en Bitcoin til $11.000. Så vil din ordre øjeblikkeligt blive opfyldt. Du vil fjerne ordrer fra børsens ordrebog, så du betragtes som en markedstager.

5. Læsning af prisdiagrammer

Nu hvor du er bekendt med de vigtigste handelsbetingelser, er det tid til en kort introduktion til at læse prisgrafer.

Japanske lysestager

En meget udbredt type prisgraf, japanske lysestager er baseret på en gammel japansk metode til teknisk analyse, brugt til handel med ris i 1600-tallet.

Hvert “stearinlys” repræsenterer åbnings-, laveste, højeste og lukkepriser for den givne tidsperiode. På grund af det omtales japanske lysestager nogle gange som OHLC-graf (Åbn, Høj, Lav, Luk).

Afhængigt af om stearinlyset er grønt eller rødt, kan du se, om slutkursen for tidsrammen var højere eller lavere end åbningsprisen.

Hvis et stearinlys er grønt, betyder det, at åbningskursen var lavere end lukkekursen, så prisen steg generelt i løbet af denne tidsramme.
På den anden side, hvis stearinlyset er rødt, betyder det, at åbningskursen var højere end lukkekursen, så prisen gik ned.

At Handle Bitcoin
Candlestick
forexanalytics.info

På billedet ovenfor er åbningsprisen for det grønne stearinlys den brede nederste del af stearinlyset, slutkursen i den brede øverste del på stearinlyset og de højeste og laveste handler inden for denne tidsramme i begge ender af stearinlyset .

Når vi er på et Bullmarked(opadgående tendens), vil de fleste af lysestagerne normalt være grønne. Hvis det er et bjørnemarked, vil de fleste lysestager være røde.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

Bull- og Bear markeder

Disse termer bruges til at angive grafens generelle tendens, uanset om den går op eller ned. De er opkaldt efter disse dyr på grund af den måde, de angriber deres modstandere på.

En tyr støder sine horn op i luften, mens en bjørn stryger sine poter nedad.
Så disse dyr er metaforer for bevægelsen af ​​et marked:

Hvis tendensen er opad, er det et bullmarked. Men hvis tendensen er nedadgående, er det en bearmarked.

Modstands- og støtteniveauer(Support – Ressitance)

Ofte, når man ser på markedsgrafer såsom OHCL, kan det virke som om, at Bitcoins pris ikke kan bryde igennem visse høje eller lave niveauer.

For eksempel kan du opleve, at Bitcoins pris går op til $10.000 og så ser ud til at ramme et virtuelt “loft” og sidde fast på den pris i nogen tid uden at bryde igennem den.

I dette scenarie er $10.000 modstandsniveauet – et højt prispunkt, som Bitcoin kæmper for at slå.
Modstandsniveauet er resultatet af mange salgsordrer, der udføres til dette prispunkt.

Det er derfor, prisen ikke slår igennem på det specifikke tidspunkt.

Støtteniveauer er på en måde spejlbilledet af modstandsniveauer.
De ligner et “gulv” Bitcoins pris ser ikke ud til at gå under, når prisen falder.

Et supportniveau vil blive ledsaget af en masse købsordrer sat til niveauets pris. Den høje efterspørgsel fra en køber på supportniveau dæmper nedtrenden.

Historisk set er det sådan, at jo oftere prisen ikke har været i stand til at bevæge sig ud over støtte- eller modstandsniveauerne, jo stærkere betragtes disse niveauer.

Interessant nok er både modstands- og støtteniveauer normalt sat omkring runde tal f.eks. 10.000, 15.000 osv. Årsagen til det er, at mange uerfarne handlende har tendens til at udføre købs- eller salgsordrer til runde prispunkter, hvilket får dem til at fungere som stærke prisbarrierer.

Psykologi bidrager også meget til støtte og modstandsniveauer. For eksempel virkede det indtil 2017 dyrt at betale $1.000 per Bitcoin, så der var et stærkt modstandsniveau på $1.000. Når dette niveau blev overtrådt, blev der oprettet et nyt psykologisk modstandsniveau: $10.000.

6. Almindelige handelsfejl

Godt, du nåede så langt, og nu burde du have nok know-how til at gå ud og få noget felterfaring. Det er dog vigtigt at huske, at handel er en risikabel forretning, og at fejl koster penge.

Lad os gennemgå de mest almindelige fejl, som folk begår, når de begynder at handle – i håb om, at du vil være i stand til at undgå dem.

Fejl nr. 1 – risikerer mere end du har råd til at tabe

Handel er en meget risikabel forretning. Hvis du investerer flere penge, end du er tryg ved, vil det påvirke, hvordan du handler, og det kan få dig til at træffe dårlige beslutninger.

Fejl nr. 2 – Ikke at have en plan

En anden fejl, folk begår, når de starter med handel, er ikke at have en handlingsplan, der er klar nok.
Med andre ord, de ved ikke, hvorfor de går ind i en bestemt handel, og endnu vigtigere, hvornår de skal forlade den handel.

Så klare profitmål og stop-tabs bør besluttes, før handelen påbegyndes.

Fejl nr. 3 – At efterlade penge på en børs

Dette er den mest grundlæggende regel for enhver kryptohandler:
Efterlad ALDRIG dine penge på en børs, som du ikke handler med i øjeblikket.

Hvis dine penge sidder på børsen, betyder det, at du ikke har nogen kontrol over dem. Hvis børsen bliver hacket, går offline eller går konkurs, kan du ende med at miste disse penge.

Når du har penge, der ikke er nødvendige på kort sigt til handel på en børs, skal du sørge for at flytte dem til din egen Bitcoin-pung eller bankkonto til opbevaring.

Der er nyttige værktøjer, der giver dig mulighed for at spore din portefølje og sikre, at dette ikke sker for dig, så bruge dem.

Fejl nr. 4 – Give til frygt eller grådighed

To grundlæggende følelser har en tendens til at kontrollere mange handlendes handlinger: frygt og grådighed.

Frygt kan opstå i form af for tidlig lukning af din handel, fordi du læste en foruroligende nyhedsartikel, hørte et rygte fra en ven eller blev bange af et pludseligt fald i prisen (som snart kan blive rettet).

Den anden store følelse, grådighed, er faktisk også baseret på frygt:
frygten for at gå glip af noget. Når du hører folk fortælle dig om den næste store ting, eller når markedspriserne stiger kraftigt, vil du ikke gå glip af al handlingen.

Så du kan komme ind i en handel for tidligt eller endda forsinke at lukke en åben handel.

Husk, at i de fleste tilfælde styrer vores følelser os. Så sig aldrig: “Dette sker ikke for mig.”

Vær opmærksom på din naturlige tendens til frygt og grådighed, og sørg for at holde dig til den plan, der blev lagt, inden du startede handlen.

Fejl nr.5 – Ikke at lære lektien

Uanset om du har lavet en succesfuld handel eller ej, er der altid en lektie at lære. Ingen formår kun at lave rentable handler, og ingen kommer til det punkt, hvor de tjener penge uden at miste nogle penge på vejen. INGEN!!!

Det vigtige er ikke nødvendigvis, om du har tjent penge eller ej. Det handler snarere om, hvorvidt du formåede at få noget ny indsigt i, hvordan du handler bedre næste gang.

AD: Auto handel cryptocurrency med 16 gratis indbyggede gratis handelsbots

7. Ofte stillede spørgsmål

Hvordan handler jeg Bitcoin?
For at handle Bitcoins skal du gøre følgende:

Åbn en konto på en Bitcoin-børs (angivet nedenfor)
Bekræft din identitet
Sæt penge ind på din konto
Åbn din første position på børsen (dvs. køb eller short sell)
Er daytrading en god måde at tjene penge på?
Dagshandel er kun en metode ud af mange, du kan vælge til handel. Andre eksempler omfatter swing trading eller scalping.

Mens mange mennesker vil hævde, at daytrading er en god måde at tjene penge på, stopper mere end 90% af folk med daytrading i de første 3 måneder.

8. Konklusion
Vi dækkede meget om Bitcoin-handel, men jeg er nødt til at advare dig:
de fleste mennesker, der begynder at handle med Bitcoin, stopper efter et kort stykke tid, mest fordi de ikke tjener nogen penge.

Her er min mening, hvis du vil have succes med at handle, skal du bruge en betydelig mængde tid og penge for at erhverve de relevante færdigheder, ligesom enhver anden virksomhed.

Hvis du vil begynde at handle bare for at tjene en hurtig penge, så er det måske bedre bare at undgå at handle helt.

Der er ikke sådan noget som hurtige, nemme penge – uden en risiko eller ulempe i den anden ende.

Du har muligvis stadig nogle spørgsmål. Hvis ja, skal du bare efterlade dem i kommentarfeltet nedenfor.

Bitcoin Trdaing Resourcer

eToro, Cex.io , Bitfinex, BitMex
Coinbase Pro ,Binance ,Bitstamp Kraken
Gemini, Bitpanda

Enhver form for handelsstrategi kan fungere, så længe du er konsekvent og er villig til at bruge tid og kræfter på at lære at være bedre end andre handlende derude.

Leave a Comment