Baseret på market coin cap her er top 30 kryptovalutaer i 2021

Spread the love

Hvad er Crypto Market Coin Cap?

At beregne markedsværdien af ​​en kryptovaluta involverer at tage prisen på den digitale valuta og gange den med antallet af mønter i omløb.

Krypto-markedsværdi = Antal mønter i omløb X møntpris

Lad os tage et kig på Bitcoin, som var den allerførste kryptovaluta og har en pris på $34.260,40 og omkring 18,7 millioner mønter i omløb. Det sætter markedsværdien på 642 milliarder dollars efter at have ganget prisen med antallet af mønter i omløb

For at sætte det i perspektiv betyder det, at størrelsen af ​​Bitcoin-markedet er mere end dobbelt så stor som den næststørste kryptovaluta Ethereum, som har en markedsværdi på $246 milliarder.

Markedsværdien af ​​Bitcoin svarer nogenlunde til Tesla Inc. på aktiemarkedet, som har en markedsværdi på 659 milliarder dollars.

Hvorfor er krypto-markedsværdien vigtig?

Grunden til, at markedsværdien er så vigtig, er, at den giver investorer en måde at sammenligne værdien af ​​et kryptovaluta-netværk med et andet.

 Kryptovaluta A’s pris kan være $600 pr. aktie og Cryptocurrency B’s $6. Men disse priser fortæller dig ikke meget om størrelsen eller værdien af ​​hele markedet eller netværket.

Lad os sige, at antallet af Cryptocurrency A-mønter i omløb var 1 million, mens antallet af Cryptocurrency B-mønter var 150 millioner. Markedsværdien for Cryptocurrency B er faktisk højere end A’s, hvilket gør dens samlede markedsværdi meget højere.

Kryptovaluta A’s markedsværdi = $600 X 1 million = $600 millioner
Kryptovaluta B’s markedsværdi = $6 X 150 millioner = $900 millioner

På aktiemarkedet kan større markedsværdier også være en indikation på stabilitet. Selskaber med de største markedsværdier har tendens til at være blue-chip-aktier, der har handlet offentligt i længere tid.

Men den samme logik kan ikke nøjagtigt anvendes på kryptovalutamarkedet endnu, da digitale valutaer i sig selv er så nye, utestede og flygtige. Selv bitcoin, som har eksisteret siden 2009 og har den største markedsværdi, er tilbøjelig til vilde prisudsving.

Hvad er fuldt fortyndet værdi?

Fuldt fortyndet værdi refererer til markedsværdien af ​​kryptovalutaen, hvis alle mønterne i dens samlede forsyning blev udvundet.


For eksempel er der som nævnt 18,7 millioner Bitcoin i omløb. Det maksimale antal Bitcoin, der kan udvindes, er dog 21 millioner. Derfor er den fuldt udvandede værdi af Bitcoin 21 millioner ganget med dens nuværende pris.

Krypto-markedsværdikategorier

Ifølge kryptovalutabørsen Coinbase er her kategorierne for markedsværdier på kryptovalutamarkedet.

•   Large-cap kryptovalutaer: Kryptovalutaer, der har en markedsværdi på $10 milliarder eller mere.

•   Mid-cap kryptovalutaer: Disse virtuelle valutaer har markedsværdier mellem $1 milliard og $10 milliarder.

•   Small-cap kryptovalutaer: Disse kryptovalutaer har markedsværdier på mindre end 1 mia.

Hvordan Cryptocurrency Supply fungerer

Prisen på en kryptovaluta er dikteret af markedskræfterne for udbud og efterspørgsel. Så hvordan opstår den anden del af ligningen i markedsværdi – antallet af mønter i omløb ?

Med kryptovalutaer cleares transaktioner af blockchain-teknologien. Såkaldte “minearbejdere” kan generere nye mønter ved at løse komplekse computerpuslespil. 

Løsning af et puslespil fører til, at én blok – en gruppe af transaktioner – bliver registreret i blockchainen.

Fordi de tjener en eller et par friske mønter for deres beregningsarbejde, er minearbejdere ofte motiverede til at mine kryptovalutaer som Bitcoin , der handles til højere priser. 

Så jo højere kryptovalutaens pris, jo større er incitamentet til at udvinde den.

Så når det kommer til formlen for kryptomarkedsværdi, kan den ene del af ligningen påvirke den anden. Prisen på en kryptovaluta kan påvirke antallet af mønter i omløb.

Top kryptovalutaer efter markedsværdi i 2022

1. Bitcoin

Markedsværdi$641.505.573.940
Pris 30. juni 2021$34.260,40
Cirkulerende forsyning18.745.206

Bitcoin (BTC) blev designet til at være en digital form for penge, der er uafhængig af enhver regering eller centralbank, der kontrollerer dens forsyning. I stedet blev udbuddet af Bitcoin begrænset til 21 millioner af Satoshi Nakamoto.

Bitcoin er afhængig af et netværk af computere for at lette transaktioner. Transaktionerne logges permanent på blockchain – en åben hovedbog, som alle på netværket kan se.

Bitcoin-indehavere har to “nøgler:” en offentlig, der beviser, at de ejer Bitcoin, og en privat, der fungerer som en adgangskode og sikrer, at kun indehaveren kan få adgang til deres valuta.

2. Ethereum

Markedsværdi
$246.294.041.853
Pris 30. juni 2021
$2.117,16
Cirkulerende forsyning116.503.783

Ethereum (ETH) blev udviklet i 2013 af en russisk-canadisk teenager ved navn Vitalik Buterin. Han havde til formål at skabe en kryptovaluta, der kunne bruge smarte kontrakter – dem, der udføres selv baseret på de definerede vilkår i aftalen.

I lighed med Bitcoin har Ethereum til formål at forbinde et decentraliseret netværk af computere og registrere transaktioner på den offentligt tilgængelige blockchain.

 Ligesom Bitcoin er Ethereum afhængig af bevis for arbejde for sin minedrift, hvilket betyder, at minearbejdere udfører komplekse beregninger for at verificere transaktioner og tjener nye mønter i processen.

Ethereum hjalp med at give næring til de første mønttilbud (ICO’er) i 2017, da mange af ICO’erne brugte Ethereum blockchain. Ethereum har også stået bag boomet i ikke-fungible tokens (NFT’er ) – digitale versioner af kunst eller samleobjekter, der er knyttet til en blockchain og lavet enestående.

3. Tether

Markedsværdi$62.463.121.114
Pris 30. juni 2021$1
Cirkulerende forsyning62.455.415.418

Tether (USDT) var den første kryptovaluta, der blev markedsført som en “stablecoin” – virtuelle penge designet til at opretholde en fast værdi. I tilfælde af Tether er værdien af ​​mønten knyttet til en fiat-valuta – den amerikanske dollar. Derfor er dens ticker USDT.

I februar 2021 afgjorde New Yorks justitskontor en to-årig undersøgelse af tether og dens søster kryptobørs Bitfinex. Selskaberne blev enige om at betale en bøde på 18,5 millioner dollars for at overvurdere deres reserver og dække 850 millioner dollars i tab.

Tether havde hævdet, at alle dets tokens blev støttet på en-til-en basis af amerikanske dollars i kontante reserver.

4. Binance Coin

Markedsværdi$43.791.396.392
Pris 30. juni 2021$284,65
Cirkulerende forsyning153.432.897

Binance er verdens største cryptocurrency-børs – populær på grund af dens lave handelsgebyrer. Binance Coin (BNB) er kryptovalutaen “native” til børsen, hvilket betyder, at den er designet specifikt til at blive brugt i Binance-økosystemet. Binance Coin lanceret i 2017 med en ICO.

Binance forsøger at tilskynde investorer til at bruge Binance Coin ved at give dem mulighed for at få 25 % rabat på handelsgebyrer, hvis de bruger BNB til at betale for handler.

Det betyder, at hvis dit handelsgebyr er i alt $1 for en handel, ville det kun være 75 cent, hvis du betalte med BNB.

En anden vigtig kendsgerning for investorer at vide om BNB er, at Binance hvert kvartal bruger 20 % af sin fortjeneste til at købe tilbage og “brænde” Binance-mønter – en proces, der involverer at slette dem for altid.

Dette system, der oprindeligt blev beskrevet i en hvidbog, er designet til at holde udbuddet af BNB lavt og vil blive gjort, indtil 100 millioner mønter – 50 % af det samlede antal – er ødelagt.

5. Cardano

Markedsværdi$41.876.184.686
Pris 30. juni 2021$1,31
Cirkulerende forsyning31.946.328.269

Cardano (ADA) blev skabt af Charles Hoskinson, en medstifter af Ethereum, som også har en populær YouTube-kanal. Cardano kan endnu ikke køre decentraliserede finansieringsprojekter (DeFi), der lader brugere låne, handle og låne penge med hinanden.

 Men det havde for nylig en opgradering i marts, og smart-kontrakter forventes senere i 2021.

Selvom Cardano mangler nogle funktioner, anses det af nogle markedsdeltagere for at være et igangværende arbejde og har potentiale til at være et billigere alternativ til Ethereum som grundlag for DeFi- og NFT-projekter.

 Det har udviklet en loyal tilhængerskare på sociale medieplatforme som Reddit, svarende til såkaldte meme-aktier.

En nøglefunktion ved ADA er, at den har en proof-of-stake blockchain. Dette betyder, at de komplicerede proof-of-work-beregninger og det høje elforbrug, der kræves til minedrift af mønter som Bitcoin, ikke er nødvendige. 

I stedet bliver alle ADA-mønter præmineret. Det kan gøre Cardano tiltalende for investorer, der har været kritiske over for miljøomkostningerne ved kryptovalutaer som Bitcoin.

6. Dogecoin

Markedsværdi$31.646.744.193
Pris 30. juni 2021$0,2429
Cirkulerende forsyning130.234.209.886

Dogecoin havde en voldsom stigning i 2021 og steg gennem maj måned. Kryptovalutaen blev startet som en joke af dens grundlæggere i 2013. En af Dogecoins mest bemærkelsesværdige funktioner er, at den har en Shiba Inu-hund på sit symbol.

Dogecoin nød popularitet i et mønster svarende til den måde, meme-aktier gjorde i 2020. Teslas administrerende direktør Elon Musk var en fortaler for Dogecoin og udråbte det på sociale medier.

Den 1. juni sagde kryptovalutabørsen Coinbase, at den ville rumme Dogecoin, hvilket signalerede mere almindelig accept af kryptovalutaen.

7. XRP

Markedsværdi$30.462.825.137
Pris 30. juni 2021$0,6577
Cirkulerende forsyning46.146.927.647

Ripple XRP er udviklet af Ripple Labs Inc. I modsætning til Bitcoin og mange andre kryptovalutaer er XRP ikke på et blockchain-netværk. I stedet er det baseret på det, der kaldes et “hash-træ”.

Dette betyder, at XRP ikke kan udvindes, og i stedet er der et begrænset antal mønter – 100 milliarder for at være præcis. Ripple-netværk kan behandle 1.500 transaktioner i sekundet.

I 2020 sagsøgte Securities and Exchange Commission Ripple og dets ledere for angiveligt at vildlede investorer i XRP ved at sælge mere end $1 milliard af de virtuelle tokens uden at registrere sig hos regulatoren.

8. USD-mønt

Markedsværdi$25.203.864.990
Pris 30. juni 2021$1
Cirkulerende forsyning25.202.767.808

USD Coin (USDC) er en stabil mønt drevet af Ethereum blockchain, der er knyttet til den amerikanske dollar. USD Coin er også knyttet til cryptocurrency-opstarten kendt som Circle.

Efter at stablecoin Tether kom under regulatoriske problemer for, hvor meget den faktisk støtter i reserver, har Circle sagt, at dens reserver er evalueret og revideret af det Chicago-baserede revisionsfirma Grant Thornton LLP.

I marts 2021 meddelte Visa, at det ville tillade brugen af ​​USDC til at afvikle transaktioner på sit betalingsnetværk – et tegn på almindelig accept af kryptomarkedet. Flytningen gjorde det muligt for kunderne at betale for køb med et Visa-kreditkort, uden at digitale valutaer først skulle konverteres til traditionelle penge.

9. Polkadot

Markedsværdi$14.624.503.052
Pris 30. juni 2021$15,30
Cirkulerende forsyning956.244.736

Binance USD (BUSD) er en stabil mønt, der er udstedt af Binance, verdens største cryptocurrency-børs. Det er knyttet til den amerikanske dollar på en-til-en-basis. Det kører på Ethereum-netværket, så det kan accepteres overalt for betalinger eller lån, hvor andre ERC-20-tokens er.

11. Uniswap

Markedsværdi$9.995.097.737
Pris 30. juni 2021$17,32
Cirkulerende forsyning575.244.185

Decentraliserede børser (DEX) er handelsplatforme, der kræver, at brugerne afleverer nøglerne til mønterne, så uden at deponere eller hæve kryptovalutaer. Systemet er afhængigt af smarte kontrakter og er en del af DeFi-bevægelsen.

Uniswap anslås at være den største DeFi-børs, og den er populær til strategier som “yield farming”, hvor kryptovalutaer udlånes i bytte for renter. Grundlagt af Hayden Adams, Uniswap er en børs, der har rejst penge fra venturekapitalfirmaer som Andreesen horowitz og Union Square Ventures.

Uniswap (UNI) er tokenet, der er hjemmehørende på platformen. Mens markedsværdivæksten har været enorm, har den heller ikke været uden problemer. I august 2020 kopierede en anonym gruppe Uniswaps kode og krympede DEX’s likviditet.

12. Bitcoin Cash

Markedsværdi$9.472.408.895
Pris 30. juni 2021503,84 $
Cirkulerende forsyning18.777.488

Bitcoin Cash (BCH) blev lanceret i august 2017 efter en kontroversiel forgrening, hvor en fraktion af kodere kritiserede det originale Bitcoins netværk for at være for langsomt og dyrt.

Teknologien, der understøtter Bitcoin Cash, ligner Bitcoins, men der blev foretaget ændringer i løbet af gaffelen for at gøre transaktioner hurtigere og lavere gebyrer.

For eksempel kan BCH-netværket understøtte mere end 23 millioner transaktioner på en enkelt dag. Det er mindre end de 2 billioner transaktioner, som Visa kan håndtere, men langt mere end de 600.000 transaktioner, som Bitcoin kan facilitere.

Denne øgede transaktionsevne er dog ikke blevet udnyttet af markedet. Generelt, mens det blev skabt for at konkurrere med Bitcoin, har BCH ikke haft samme popularitet og har lidt dybe prisfald. 

Bitcoin Cashs markedsværdi er stadig en brøkdel af Bitcoins. Men det er også stadig en af ​​de mest succesrige mønter, der har udviklet sig fra en hård gaffel.

13. Litecoin

Markedsværdi$9.193.856.401
Pris 30. juni 2021$137,72
Cirkulerende forsyning66.752.415

Litecoin blev oprettet i 2011 og var en af ​​de tidligste altcoins . Nye blokke på Litecoin-netværket genereres hvert 2,5 minut, fire gange så hurtigt som Bitcoin-netværket, hvor blokke udvindes på 10 minutter.

Grundlægger Charles Lee har sagt, at han designet Litecoin til at være et kompliment til Bitcoin, ikke som en erstatning. I 2019 steg Litecoin foran en halvering. Charles Lee udbetalte sine beholdninger i 2017, sidste gang kryptovalutaer toppede.

14. Solana

Markedsværdi$8.731.513.592
Pris 30. juni 2021$32,12
Cirkulerende forsyning272.637.428

Der opnås konsensus om forskellige blockchains, når medlemmer løser et matematisk puslespil, en proces, der kaldes “bevis for arbejde.” Minearbejdere belønnes derefter mønter for deres arbejde, en proces, der er energikrævende og er blevet kritiseret for dens miljøpåvirkning. 

Det er grunden til, at Elon Musk lavede en u-vending på, at Tesla accepterede Bitcoin som betaling.

Som nævnt skifter nogle mønter til “bevis for indsats”, en mindre energikrævende proces.

Men Solana-skaberen Anatoly Yakovenko, en tidligere ingeniør hos Qualcomm, havde en idé til “bevis på historien”, som tidsstempler transaktioner og deaktiverer minearbejderes mulighed for at beslutte, hvilke transaktioner der bliver registreret på blockchain.

Yakovenko har hævdet, at netværket kan være lige så hurtigt som “lysets hastighed.”

15. Chainlink

Markedsværdi$8.038.538.683
Pris 30. juni 2021$18,49
Cirkulerende forsyning435.509.554

Chainlinks blockchain-netværk har til formål at skabe et link mellem data fra den virkelige verden og smarte kontrakter. Dens kryptovaluta er kendt som LINK, og den bruges til at betale for smarte kontrakttransaktioner.

Som nævnt er smarte kontrakter aftaler på blockchain, der automatisk gennemføres ved opfyldning af nødvendige forudsætninger.

På kryptovalutamarkeder kaldes eksterne datakilder for orakler. Chainlink hjælper med at forbinde disse eksterne datakilder og blockchain.

16. Polygon

Markedsværdi$6.920.008.608
Pris 30. juni 20211,10 USD
Cirkulerende forsyning6.303.422.325

Polygon, tidligere kendt som Matic Network, er en Indien-baseret kryptovaluta, der blev oprettet i 2017. Den har til formål at løse problemer fundet på Ethereum-netværket, såsom overbelastning og høje transaktionsgebyrer.

17. Wrapped Bitcoin

Markedsværdi$6.650.827.175
Pris 30. juni 2021$34.290,76
Cirkulerende forsyning194.125

Wrapped Bitcoin (WBTC)  er et token, der repræsenterer Bitcoin på Ethereum blockchain. En indpakket Bitcoin er lig med en Bitcoin.

WBTC-tokens kan dog bruges med Ethereums decentraliserede apps og decentraliserede finansøkosystem. En anden funktion ved Wrapped Bitcoin er dens transaktionshastighed, da den kører på Ethereum blockchain.

18. THETA

Markedsværdi$6.551.813.342
Pris 30. juni 2021$6,57
Cirkulerende forsyning1.000.000.000

Theta opnåede massive gevinster i 2021. Theta-netværket beskriver sig selv som en “decentraliseret streaming-videoprotokol” – i det væsentlige, der sigter mod at bruge blockchain-teknologi til at give brugerne mulighed for at bidrage med overskydende båndbredde og computerressourcer i bytte for tokens.

Theta.tv skulle være inkluderet i fremtidige Samsung Galaxy-telefoner, og softwaren blev tilføjet til 75 millioner eksisterende enheder.

19. Stellar

Markedsværdi$6.271.627.310
Pris 30. juni 2021$0,2722
Cirkulerende forsyning23.207.246.068

Stellar-netværkets kryptovaluta kaldes lumen og handles under symbolet XLM. Stellar er en blockchain-baseret hovedbog, der har til formål at forbinde banker og betalingssystemer for at lette billige, grænseoverskridende overførsler.

Oprettet af en medstifter af Ripple, siger Stellar, at dets fokus er banklån i udviklingsøkonomier eller at levere tjenester til enkeltpersoner uden for det traditionelle banksystem.

20. Ethereum Classic

Markedsværdi$6.089.904.070
Pris 30. juni 2021$52,45
Cirkulerende forsyning116.313.299

Ethereum Classic (ETC) bevarer den originale, uændrede historie for Ethereum-netværket. Det nye Ethereum-netværk (ETH) blev oprettet i 2016 efter et hack.

Daglige aktive brugere af ETH overgår langt ETC’s, omtrent tæt på 1 million i forhold til titusinder. Ethereum Classics netværk har også oplevet 51% angreb, hvilket tyder på, at det er mindre sikkert.

Selvom Ethereum Classic manglede nogen iøjnefaldende teknologi, oplevede Ethereum Classic en genopblussen i 2021 og spekulerede i, at det kan komme tilbage til fordel, hvis Ethereum eller ETH flytter til en proof-of-stake-protokol i modsætning til den mere traditionelle proof-of-work.

21. Internet Computer

Markedsværdi$6.067.833.949
Pris 30. juni 2021$45,02
Cirkulerende forsyning135.173.634

Internet Computers skaber Dfinity Foundation støttes af Silicon Valley venturekapitalfirmaet Andreesen Horowitz. Grundlaget for Internet Computer er at skabe apps og hjemmesider, der genskaber nettet i en mere decentral form.

Af denne grund hævder nogle, at Internet Computer er mere nyttig som et blockchain-teknologinetværk, der driver apps end som en kryptovaluta. Platformen giver enhver mulighed for at skabe software på internettet ved hjælp af sin blockchain-teknologi.

Markedsværdi$5.386.070.570
Pris 30. juni 2021
$1
Cirkulerende forsyning5.383.336.912

Dai er en anden stabil mønt med et en-til-en-forhold til den amerikanske dollar. I modsætning til nogle andre stablecoins sigter Dai efter en endnu større grad af decentralisering.

For eksempel forsøger Tether at støtte kryptovalutaer støttet af en reserve, som administreres af et centralt organ. Dai sigter mod at bruge smarte kontrakter i stedet for at fastholde bindingen til den amerikanske dollar.

23. Vechain

Markedsværdi$5.346.751.563
Pris 30. juni 2021$0,08354
Cirkulerende forsyning64.315.576.989

Grundlagt i 2015 af den tidligere informationschef i Louis Vuitton Kina, fokuserer VeChain på at forbedre supply chain management og forretningsdrift med blockchain.

Den har to tokens: VeChain (VET) og VeChainThro Energy (VTHO). 
Førstnævnte er designet til at overføre værdi på tværs af blockchain-netværket, mens sidstnævnte har til formål at bruge energi eller “gas” til at drive smarte kontrakter.

24. Filecoin

Markedsværdi$4,820,709,413
Pris 30. juni 2021$58.11
Cirkulerende forsyning83,612,398

Filecoin har til formål at være et decentraliseret lagernetværk, der maksimerer datalagring og -hentning. Filecoin-netværket har til formål at forbinde lager- og genfindingsminearbejdere med klienter, der betaler for at gemme og hente data.

Deltagere i Filecoin-netværket sender tokeniserede belønninger i form af Filecoin for at levere tjenester på netværket. Netværket bruger specialiserede beviser til at verificere de kvantitative og typer af filer på netværket.

Grayscale, en forvalter af cryptocurrency-investeringsfonde, tilføjede Filecoin til et af sine produkter i marts.

25. TRON

Markedsværdi$4,638,835,632
Pris 30. juni 2021$0.06478
Cirkulerende forsyning71,659,657,369

Tron er cryptocurrency af Tron Foundation , et blockchain-firma, der på sin hjemmeside siger, at det er “dedikeret til at opbygge infrastrukturen til et virkelig decentraliseret internet.” En rapport fra mediet Verge rapporterede, at meget af Trons originale hvidbog overlapper med hvidbogen for Ethereum.

Tron bruger noget kendt som en delegeret proof-of-stake for at nå konsensus om sin hovedbog, i modsætning til de traditionelle “proof-of-work”-metoder, der bruges af mange kryptovalutaer inklusive Bitcoin. Syvogtyve “superrepræsentanter” opnår konsensus, hvor repræsentanterne roterer regelmæssigt. Processen er designet til at være mindre energikrævende.

Trons grundlægger Justin Sun er kendt for at erhverve BitTorrent, en peer-to-peer fildelingstjeneste.

26. Monero

Markedsværdi$3.826.701.458
Pris 30. juni 2021$212,77
Cirkulerende forsyning17.942.846

Bitcoin efterlader et synligt spor af transaktioner på sin blockchain. Monero er en privatlivsmønt , der skjuler afsendere, modtagere samt transaktionsbeløbet.

 Monero bruges i stigende grad af kriminelle til ulovlige betalinger og hvidvaskning af penge. Det er også populært, når hackere cryptojacking.

Den originale hvidbog for Monero i 2014 hævder, at Bitcoins synlighed af transaktioner var en “kritisk fejl.” Monero kan komme under større lovgivningsmæssig kontrol, især efter højprofilerede ransomware-hændelser som Colonial Pipeline og hacking af kødpakkerier i USA

Monero har klaret sig bedre end Bitcoin siden begyndelsen af ​​2020. US Internal Revenue Service har tilbudt en pris på $625.000 til enhver, der er i stand til at udvikle værktøjer til at spore Monero. Det er sværere at handle på større cryptocurrency-børser, da myndighederne insisterer på, at de har højere Kend din kunde-standarder (KYC).

27. EOS

Markedsværdi$3.722.430.916
Pris 30. juni 2021$3,91
Cirkulerende forsyning954.781.934

EOS er et blockchain-baseret system, der har til formål at tillade udvikling af dApps på sin platform. Det ses nogle gange som en konkurrent til Ethereum, som stadig er mere populær. Det har en platform fokuseret på smarte kontrakter og forsøger at eliminere transaktionsgebyrer og udføre millioner af transaktioner i sekundet.

28. Shiba Inu

Markedsværdi$3.276.672.704
Pris 30. juni 2021$0,000008292
Cirkulerende forsyning394.796.000.000.000

Shiba Inu blev oprettet i august 2020 af en anonym person kendt som Ryoshi og er på ERC-20-tokenet på Ethereum blockchain. Mens Shiba Inu er inspireret af Dogecoin, som har en Shiba Inu-hund på sit logo, kalder kryptovalutaen sig også en “Dogecoin-morder.”

Shiba Inu har ikke mulighed for smart kontrakt og er heller ikke understøttet af nogen aktiver eller rettigheder. Der er heller ingen definerende teknologi eller begrænset udbud. I stedet har Shiba Inu nydt popularitet på cryptocurrency-markedet i 2020 i det mønster, som nogle meme-aktier gør.

29. Aave

Markedsværdi$6.153.754.357
Pris 30. juni 2021$482,36
Cirkulerende forsyning12.754.905

Aave er på Ethereum-netværket og fokuserer på DeFi-udlån. Det har grundlæggende til formål at lade brugere låne og låne en række kryptoaktiver, mens de nogle gange tjener renter.

30. Crypto.com-coin

Markedsværdi$2.780.265.388
Pris 30. juni 20210,11 USD
Cirkulerende forsyning25.263.013.692

Crypto.com Coin er det indfødte token af ​​Crypto.com, en børs, der forsøger at være et netværk til betalingsprojekter for kryptovaluta. Crypto.com plejer at være meget billigere end børskonkurrenter som Coinbase.

Konklution

Altcoins, Privacy Coins, Stablecoins, DeFi Coins – kryptovalutamarkedet har spredt sig og diversificeret siden Bitcoin blev introduceret første gang i 2009.

En måde investorer kan vurdere forskellige mønter og tokens i kryptovalutaverdenen er ved at se på markedsværdien, hvilket kan give en fornemmelse af størrelsen og populariteten.

2 thoughts on “Baseret på market coin cap her er top 30 kryptovalutaer i 2021”

 1. Hey, I’m Ghazni. Recently your website caught my attention while analyzing newly registered domain name list. After entering the website, It seems that your website is brand new or not complete yet. So I thought I should try to contact you by leaving a comment on your website. Because as a Freelancer, I provide WordPress-related services like:
  .
  1) Website Design & Development
  2) Theme Setup & Customization
  3) E-Commerce Website Setup
  4) Bug Fixing & Error Solving
  5) Speed Optimization
  6) On-Page SEO Setup
  7) Malware Removal
  8) Landign Page Design
  .
  I provide all kinds of Premium Tools like Divi, Astra, Elementor, Yoast and WooCommerce related premium themes and plugins at no additional cost with 3 months free Technical Support and 1 Year free updates. Usually I bought those tools from official developers with unlimited license. The main purpose of this is to ensure that clients do not have to spend more money separately for different kind of premium tools. So I think hiring me would be the best choice for your desired services.
  .
  If you want to know more details about pricing, please contact me via email or whatsapp.
  .
  You can also check my protfolio at https://ghazni.me
  .
  Best regards,
  Mahmud Ghazni
  Web Design & Developer
  WhatsApp: +8801322311024
  Email: mahmud.ghazni@yahoo.com

  Reply

Leave a Comment